Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάστασή τους:
•    σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του ιστοτόπού μας «mobitech.gr» σας παραδόθηκαν άλλα προϊόντα ή ουσιωδώς διαφορετικά από αυτά που παραγγείλατε.
•    σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε ελάττωμα στο προϊόν..
Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία τους να μην έχει αλλοιωθεί και να περιλαμβάνει όλο το αρχικό περιεχόμενο. Στην περίπτωση αυτή καλύπτουμε εμείς τα έξοδα επιστροφής πάντα με την ίδια εταιρεία Courier που σας παρέδωσε την παραγγελία σας..

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αλλαγή τους με άλλο προϊόν ή προϊόντα μέχρι του ύψους του τιμήματος που έχετε καταβάλλει ή με πρόσθετο τίμημα, μέσα σε 7 ημέρες από την παραλαβή του προϊόντος.

Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, ο καταναλωτής φέρει την ευθύνη για την χειροτέρευση ή καταστροφή ή απώλεια των προϊόντων μέχρι την επιστροφή τους. Η επιστροφή των χρημάτων προς τον καταναλωτή θα ολοκληρώνεται εντός 15 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.


Σε κάθε περίπτωση είναι απαραίτητο να  επικοινωνήστε μαζί μας πριν επιστρέψετε κάποιο προϊόν.


Κατηγορίες

Λίστα επιθυμίας

 
You have no product to wishlist.

Bestsellers

Join Us on Facebook